Ağu

Ulusal Ajans desteği ile  Erasmus+ KA1 Bireylerin Öğrenme Hareketliliği kapsamında 'Dil Köprüsü' isimli projemiz gerçekleştirilmiştir.

Okulumuz Giyim Üretimi Teknolojisi öğretmen ve öğrencileri Okul Müdürümüz Kezban ERDOĞAN önderliğinde  Dumlupınar Üniversitesi Gediz Meslek Yüksek Okuluna gezi düzenlemişlerdir.

Haz

1.Başkent ulusal aşçılar ve pastacılar şampiyonasına Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanımız damgasını vurdu. Toplam 22 dalda ortalama 400 kişinin kıyasıya mücadele ettiği yarışma amacına ulaşmış ve başarılı bir şekilde sonuçlanmıştır.

Toplamda 6 adet altın madalya, 3 adet 1.’lik kupası ve 1 adet merit ödülü ile okulumuz başarılarına bir yenisini daha kattı.

Tübitak Bilim Fuarı için hazırlanan projeler A-Blok 2. katında sergilendi.

Bilişim Teknolojileri Alanı ATL 10-B sınıfından öğrencimiz Ümmühan CİN, "Ahilik" konulu kompozisyon yarışmasında il üçüncüsü olmuştur.

Nis

18 Mart Çanakkale Şehitlerimiz Kütahya Belediye Kültür Sarayında okulumuzun öğrencilerinin hazırlayıp sunduğu tiyatro gösterisi ile anıldı.

Nis

EFED 8. Komisyon Toplantısı okulumuz kütüphanesinde yapılmıştır.

Nis

Tübitak 46.Ortaöğretim Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Eskişehir Bölge Finali Sergisi okulumuz öğretmen ve öğrencileri tarafından ziyaret edildi.

Nis

12 Mart İstiklal Marşının kabulü okulumuz konferans salonunda Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenleri öncülüğünde öğrencilerimiz tarafından hazırlanan program tarafından kutlandı. İstiklal Marşımızın yazarı Mehmet Akif ERSOY ise İstiklal Marşını yazarken yaşadıkları zorluklar ve para ödülünü kabul etmeden verdiği onurlu mücadele anlatılarak anıldı.