Ara

30 Kasım 2016´da Global Girişimcilik Haftası münasebetiyle Bozüyük Girişimcilik Derneğinin öncülüğünde gerçekleştirilen Kütahya, Bilecik, Uşak, Afyonkarahisar ve Eskişehir illerinin katılımıyla Dumlupınar Üniversitesi Merkez Kampüsü İktisadi İdari Bilimler Fakültesinde düzenlenen bölge mucitleri sergisine okulumuz Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanından 2 proje (Eğlenceli Trafik, Çogel´in Değerli Mahallesi), Seramik Cam Teknolojisi Alanından 1 proje(Seramikte Toner Transfer Tekniği) ile katılım sağladık.

Ara

24 Kasım Öğretmenler Günü il kutlaması okulumuz tarafından hazırlanıp sunuldu. Valilik Binası önünde yapılan törende ve Kültür Merkezinde yapılan etkinliklerde emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Ara

Kütahya Gençlik Spor İl Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu Genç Kızlar Basketbol Turnuvasında okul basketbol takımımız üçüncü olma başarısını göstermiştir. Beden Eğitimi öğretmenlerimiz İsmail ERGİN, Eser ERGİN ve emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Ara

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle okulumuzda tüm öğretmenlerimizin katıldığı yemekte buluştuk. Okul İdaremize, Okul Aile Birliğimize ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

Kas

Okulumuzdan idareci, öğretmen, 11 ve 12.sınıflardan oluşan bir grup öğrenci ile 4 Kasım 2016 cuma günü Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesine gezi düzenlenmiştir.

Ekm

Anaokulu öğrencilerimiz okul konferans salonunda hazırladıkları gösterilerini ailelerine sundu.

Ekm

Okul Aile Birliği Toplantısı 28.10.2016 tarihinde okulumuz konferans salonunda idareci, öğretmen ve velilerin katılımıyla yapılmıştır.

Ekm

Okulumuzda okul öğrenci meclisi seçimi işlemleri yapıldı. Adaylardan Bilişim Teknolojileri Alanı AT11B sınıfı öğrencisi Berna ÖZTÜRK 366 oy alarak okul başkanı seçilmiştir. Kendisine görevinde başarılar dileriz.

Ekm

Eğitim Bilişim Sistemleri Daire Başkanı Dr. Yakup YÜKSEL bugün öğle saatlerinde okulumuzu ziyaret etmiş ve okulumuzda incelemelerde bulunmuştur.

Ekm

Okul personelimizin katkılarıyla Yiyecek İçecek Bölümümüzce hazırlanan aşureler öğretmen, öğrenci ve misafirlerimize ikram edildi. Okulumuz kantin katında yapılan etkinlikte emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Ekm

Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2016-2020 yılları arasında gerçekleştirilmek üzere hayata geçirilen Veli İletişim Programı (VİP) okulumuzda uygulanmaya başlandı. Bu bağlamda 9.sınıf velileri ile Okulumuz Konferans Salonunda ilk toplantı gerçekleştirildi.

Ekm

Okulumuz konferans salonunda 15 Temmuz 2016 tarihinde yaşananlarla ilgili gösterim yapıldı. Tüm öğrencilerimiz gün boyu bu olaylarla ilgili görsel medya izledi.

Haz

Okulumuzda yapılan sınıflar arası masa tenisi turnuvasında   Bilişim  Teknolojileri  Alanı  AT 10 - B sınıfından  Nurgül YUTAZ şampiyon olmuştur.  İkinciliği AT11-A sınıfından Reyhan ÖZBÜLBÜL, üçüncülüğü ise 9-D sınıfından Merve SARI kazanmıştır. Öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz. Öğretmenimiz Ümmü KİRAZ´A teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuz Çocuk Gelişimi Alanı öğretmen ve öğrencileri Kütahya Huzurevini ziyaret ederek eğlenceli bir program gerçekleştirmiştir. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Tubitak 4006. Bilim Fuarı için okulumuzun hazırladığı 31 adet proje A Blok 2. katta sergilendi. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.