T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KÜTAHYA / MERKEZ - Devlet Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

OKULUMUZ ALTIN MADALYALARA DOYMUYOR

      1.Başkent ulusal aşçılar ve pastacılar şampiyonasına Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanımız damgasını vurdu. Toplam 22 dalda ortalama 400 kişinin kıyasıya mücadele ettiği yarışma amacına ulaşmış ve başarılı bir şekilde sonuçlanmıştır.

Toplamda 6 adet altın madalya, 3 adet 1.’lik kupası ve 1 adet merit ödülü ile okulumuz başarılarına bir yenisini daha kattı.

 

  • Lise düzeyi aşcı balık tabağı kategorisinde Fadime YÜKSEL altın madalya ve 1. ‘lik kupası,
  • Lise düzeyi aşcı kuzu yemeği kategorisinde Merve SENİRGET altın madalya ve 1. ‘lik kupası,
  • Lise düzeyi aşcı tatlı tabağı kategorisinde Betül KURT altın madalya,
  • Lise düzeyi aşcı balık tabağı kategorisinde Sinem YILDIRIM merit ödülü,
  • Yılın en iyi Meslek Lisesi kategorisinde de Sinem YILDIRIM, Betül KURT, Münevver Sena ÖKTEN 3 altın madalya ve 1.’lik kupasını okulumuza getirmiştir. 

             

          Yarışma boyunca bizden desteklerini esirgemeyen Müdürümüz Kezban ERDOĞAN’a, bölüm öğretmenlerimiz Semra BATMAN, Begüm SARSİMEN, Esma COŞKUN ve Emre SİLAY’a teşekkür ederiz. Ayrıca menülerimizin İngilizce çevirisini yapan öğretmenlerimiz Polat BAYAR ve Muammer KARAKAYA’ya teşekkür ederiz. Son olarak COOK BERRY Mutfak Şefi Fatih DEMİR’e sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.

AnkaraYarışmaAnkaraYarışmaAnkaraYarışmaAnkaraYarışmaAnkaraYarışmaAnkaraYarışmaAnkaraYarışmaAnkaraYarışmaAnkaraYarışmaAnkaraYarışmaAnkaraYarışmaAnkaraYarışmaAnkaraYarışmaAnkaraYarışmaAnkaraYarışmaAnkaraYarışmaAnkaraYarışmaAnkaraYarışmaAnkaraYarışmaAnkaraYarışmaAnkaraYarışmaAnkaraYarışmaAnkaraYarışmaAnkaraYarışmaAnkaraYarışmaAnkaraYarışmaAnkaraYarışma

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 03.06.2015 - Güncelleme: 05.07.2017 08:48 - Görüntülenme: 1413
  Beğen | 0  kişi beğendi