İl Jandarma Komutanlığı personeli, Uygulama Anaokululumuzu ziyaret ederek, çocukları bilgilendiriler. Kitapçıklarını dağıtıp, Jandarma animasyon filmini izlettiler ve çocukların sorularını cevaplandırdılar. Ziyaretleri için konutanlarımıza teşekkür ederiz.

Çocuk gelişimi ve eğitimi alanı öğrencileri ile çok özel bir yerin ziyaretçisi olduk. @bitebessümdowncafe özel çocuklarımızın yer aldığı güzel bir kafetarya.

Okulumuz Boğaziçi Kolejinin yapmış olduğu münazara yarışmasında ilk maçta Atatürk Anadolu Lisesini yenmiş, ikinci maçta Sosyal Bilimler Lisesine yenilmiş ve ikinci olmuştur. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize, emek ve vakit harcayarak bizi bu platformda temsil ettikleri için teşekkür ediyoruz.

Şbt

Okulumuz Çocuk Gelişimi 12.sınıf Öğrencilerine; Halk eğitim merkezindeki uzman eğitimciler tarafından, ilkyardım konusunda bilinçlenmeleri için 18 saatlik İlkyardım eğitimi aldırılmıştır.

Şbt

Kütahya İş Kulübü Tarafından öğrencilerimize İş Kulübü Eğitimi verildi. Kendilerine çok teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuzun Bilişim Teknolojileri alanı 9.sınıf öğrencileri ile Keramika fabrikasına teknik gezi düzenlemiştir. Misafirperverliklerinden dolayı İnsan Kaynakları Müdürü Özlem Güneş Hanıma ve Kurumsal İletişim Sorumlusu Ayça Keskin Soydan Hanıma teşekkür ederiz.

Şbt

16/02/2024 tarihinde İnsan Hakları ve Demokrasi Kulübümüzün Organizasyonunda Okulumuz Rehber Öğretmeni Mustafa TEKELİ tarafından “Hak ve Sorumluluklarımızı Bilme” adlı seminer düzenlenmiştir.

Şbt

13- 14/ 02/2024 tarihlerinde Kütahya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından bilgilendirici seminer verildi.

Şbt

Okulumuz Afete Hazırlık Kulübü öğrencileri Kütahya AFAD'ı ziyaret ederek yetkililerden bilgiler edindiler.

Şbt

Kütahya Lokantacılar Odası Başkanı Fatih BİLGİ ve yönetiminden İbrahim Etem KESİCİLER okulumuzu ziyaret ettiler. Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı ile ilgili projelerimizden bahsettik. Ziyaretleri için kendilerine çok teşekkür ederiz.

Şbt

Bugün, Beden Eğitimi öğretmenimiz Eser Ergin, Uygulama Anaokulu öğrencilerimize jimnastik ve step çalışmaları yaptırdı. Minik öğrencilerimiz etkinliğe keyifle katıldılar. Eser öğretmenimize çok teşekkür ederiz.

Ock

Teknofest 2024 ile ilgili dokümanlara aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Detaylı bilgi için www.teknofest.org adresini ziyaret edebilirsiniz.

Ock

1. Dönem sonu töreninde öğrencilerimizden not ortalaması olarak okul birincimiz Şeyma Nur ESEN, Liseler Arası Karate birincisi Yağmur GÜRCAN ve okul bilgi yarışması birincimiz Cemre'yi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Ock

1. Dönem sonu etkinlikleri kapsamında okulumuz AMP 11/C sınıfı öğrencilerimizle birlikte Şehitlik ziyaretinde bulunduk.

Ock

1. Dönem sonu etkinlikleri kapsamında 16/01/2024 tarihinde okul geneli bilgi yarışması yapılmıştır.