Ock

1. Dönem sonu etkinlikleri kapsamında 16/01/2024 tarihinde okul geneli bilgi yarışması yapılmıştır.

Ock

1. Dönem sonu etkinlikleri kapsamında Bilişim Teknolojileri Alanı öğrencilerimiz ile birlikte Kütahya Sera AVM'de bulunan teknoloji mağazaları gezilerek yeni teknolojiler hakkında öğrencilerimize bilgilendirmelerde bulunulmuştur.

Ock

1. Dönem sonu etkinlikleri kapsamında 10. sınıflarımız ile Germiyan Sokağında Sıtkı Olçar Müzesini ve Ispartalılar Konağında Olgunlaşma Enstitüsünü ziyaret ettik.

Ock

1. dönem sonu etkinlikleri kapsamında 9. sınıf Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı öğrencilerimizle Sultan Ev Lezzetleri, Gevrekoğlu Yemek Sanayi ve Antepli İsmail Usta Baklavaları üretim tesislerini gezdik. Öğrencilerimiz imalathaneleri gezerek üretim aşamaları hakkında bilgi almışlardır.

Ock

1. dönem sonu etkinlikleri kapsamında okulumuz Çocuk Gelişimi Alanı 9. ve 10. sınıf öğrencilerinin hazırlamış olduğu eğlenceli etkinlikler ile Çinigar Anaokulu öğrencileri keyifli vakit geçirmiştir. Ayrıca kurum hakkında bilgi alınmış ve okul öğretmenlerimizden Özlem ÖZDEN ve Emel YAVUZ öğretmenlerimiz eşliğinde gözlem yapılmıştır.

Ock

1. Dönem Sonu Etkinlikleri kapsamında Devlet Hatun MTAL Bilişim Teknolojileri Alan öğrencileri ile Kütahya 2. organize sanayi bölgesinde yer alan GD Solar Enerji işletmesine teknik bir gezi düzenlenmiştir. İşletme yetkilisi Ramazan ŞALDIR Beye misafirperverliği için teşekkür ederiz.

Ock

1. dönem sonu etkinlikleri kapsamında Devlet Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Grafik ve Fotoğraf Alanı öğrencileri Evliya Çelebi Müzesi, Şehitlik, Ahmet Yakupoülu Müzesi güzergahında bir gezi düzenlemiş olup öğrencilerde farkıdnalık sağlanmıştır.

Ock

Okulumuzda Çevre Koruma Kulübü tarafından "Enerji Verimliliği" konulu seminer düzenlenmiştir.

Ock

Kültür ve Turizm Bakanlığı Çini Sanatçısı Ali KAYA, dönem sonu etkinlikleri kapsamında 17/01/2024 Çarşamba günü okulumuzada Workshop etkinliği gerçekleştirmiştir. Etkinlikte Kültür Sanatçısı Ali KAYA, çini sanatının tarihçesini kısaca anlatmış akabinde çini tornasında göz yaşı vazosu imalatını gerçekleştirmiştir. Daha sonra istekli öğretmenlerimiz ile öğrencilerimize vazo yapımı konusunda uygulama yaptırılmıştır. Kültür Sanatçımıza etkinlik sonunda Teşkkür Belgesi takim edilmiştir. Sayın Kültür Sanatçımıza yoğun gündeminin arasında okulumuza vakit ayırdığı için teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuzdaki idareci ve öğretmenlerimizle kahvaltı etkinliği düzenlendi.

Ock

Kütahya İl Halk Kütüphanesi yetkilileri “Kütüphane İyileştirir” temasıyla Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle okulumuzda kütüphane tanıtımlarını gerçekleştirmişlerdir. Kendilerine teşekkür ederiz.

Ock

11/01/2024 TARİHİNDE İL MÜFTÜLÜĞÜ TARAFINDAN OKULUMUZDA “FİLİSTİN VE KUDÜS BİLİNCİ” KONULU KONFERANS DÜZENLENDİ.

Ock

Okulumuz Futsal takımı Kütahya Liseler Arası Futsal Müsabakalarında il 4.su olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ock

Amp 9/A sınıfı Çocuk Gelişimi ve Egitimi alanı olarak Emel Yavuz ve Mehtap Silay öğretmenlerimizin Mesleki Gelişim Atölyesi dersi kapsamında hazirlanilan Bina ve Yapı Tasarımları artık malzemeler kullanılarak yapılmış ve okulumuzda sergilemiştir.

Ock

Amp12B Bilişim Teknolojileri Alanı öğrencimiz Yağmur Gürcan ‘’karate’’ liseler arası müsabakalarında il birincisi olmuştur. Öğrencimizi tebrik ediyor Başarılarının devamını diliyoruz