‘’Ben Her Yerde Varım ‘’ Projesi gereği ‘‘Meslek Lisesi Öğrencileri Kardeşleri ile buluşuyor’’ etkinliği kapsamında Okul Müdürümüz Zekiye Nur ÖZİLTÜRK, Koordinatör Md. Yrd. İbrahim POLAT, Alan Şeflerimiz Tetrin ULUDAĞ, Melis Kerkük KAPTAN , Ayşe POLAT CAN ve Ayşenur KUTLUĞ ile Bölümlerimizi temsil eden 4 öğrencilerimizle birlikte Devlet Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi alanları hakkında Fatih Ortaokulu 8.sınıf öğrencilerine tanıtım ve bilgilendirme ziyareti yapılmıştır.

1-7 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Bilişim Haftası kapsamında, okulumuz Bilişim ve İnternet Kulübü, Bilişim Teknolojileri ve İnternet Güvenliği konularında seminer düzenleyerek okulumuz öğrencilerini bilgilendirmişlerdir.

Sosyal Yardımlaşma, Dayanışma ve  Kızılay Kulübü nün organize ettiği, “ Ben Her Yerde Varım “ Projeleri doğrultusunda “ Ramazan Ayında Yaşlılarımıza İftar Yemeği Hazırlama” etkinliği Ramazan Ayı boyunca huzurlu ve mutlu bir şekilde gerçekleştirilmiştir.

Kütahya Müftülüğü Din Hizmetleri Uzmanı Rukiye ERDİNÇ, Atp 10/A sınıfı öğrencilerine "Mahremiyet ve Haya Duygusu" konulu sunum yapmıştır.

Ege üniversitesi gezisi için okulumuz öğretmenleri ve öğrencileri İzmir de idi.

Okulumuz müdür yardımcısı Adem Baştepe ye böyle güzel bir etkinliği organize ettikleri için , Okulumuz öğretmenlerinden Mehtap Silay, Selma Dağ ve Cengiz Okuducu ya geziye eşlik ettikleri için teşekkür ediyoruz.

Okulumuz ATP 11/A Sınıfı ile Macar İstiklalinin önemli simalarından Kossuth'un Kütahya'da bir süre konakladigi evi ziyaret ettik.

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem Veli Toplantımızı gerçekleştirdik. Katılan tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Bugün okulumuzda yapılacak olan veli toplantımıza tüm velilerimizin katılımını bekliyoruz.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Uygulama Anaokulu olarak kutladık

Nis

Çanakkale ruhunu yerinde yaşamak için okulumuz öğretmenleri ve öğrencileri Çanakkale de idi.

Okulumuz müdür yardımcısı İbrahim Polat a ve Mustafa İnci ye böyle güzel bir etkinliği organize ettikleri için , Okulumuz öğretmenlerinden Ayşe Polat Can, Ayşenur Kutluğ ve Begüm Sarsimen e geziye eşlik ettikleri için teşekkür ediyoruz.

Nis

Okulumuzda bayramlaşma etkinliği yapıldı.

Nis

Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenleri eşliğinde, Ramazan ayı boyunca Kur’an okunarak, hatim edilmiştir. Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun.

Nis

Okul rehberlik servisimiz tarafından tüm öğrencilerimize Milli Eğitim Bakanlığımızın 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı genel hedefi olan ‘Psikolojik Sağlamlık’ konusunda seminer verilmiştir.

Nis

Yiyecek içecek hizmetleri alan öğrencilerimize Pirge Akademi eğitmeni Fırat ERBİL tarafından Profesyonel Bıçak Eğitimi verilmiştir.

Nis

Liseler Arası Havalı Tabanca dalında İl birincisi olan öğrencimiz Cancu ÇALTI’ ya ödül töreni düzenlendi.