Etkinliklerimiz

Okulumuzda 1-7 Mart Deprem Haftası kapsamında İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü eğitmenleri tarafından Afet Farkındalık Eğitimi semineri verilmiş olup akabinde Deprem ve Tahliye Tatbikatı yapılmıştır.

2023-2024 Eğitim Öğretim yılında Codeweek EU haftasında öğrencilerimiz ile yaptığımız kodlama çalışmaları ile Bilişim Teknolojileri Alanımız mükemmellik sertifikası almaya hak kazanmıştır.

Milli Eğitim Bakanlığı 2024/36 numaralı genelge gereği “Mesleki Eğitimde İş Sağlığı ve Güvenliği” konulu toplantımızı, kamu ve özel olmak üzere 43 işletmemizin yetkililerinin katılımıyla gerçekleştirdik. Bizlerin ve öğrencilerimizin her zaman yanında olan işletmelerimize teşekkür ediyoruz.

İl Jandarma Komutanlığı personeli, Uygulama Anaokululumuzu ziyaret ederek, çocukları bilgilendiriler. Kitapçıklarını dağıtıp, Jandarma animasyon filmini izlettiler ve çocukların sorularını cevaplandırdılar. Ziyaretleri için konutanlarımıza teşekkür ederiz.

Çocuk gelişimi ve eğitimi alanı öğrencileri ile çok özel bir yerin ziyaretçisi olduk. @bitebessümdowncafe özel çocuklarımızın yer aldığı güzel bir kafetarya.

Okulumuz Boğaziçi Kolejinin yapmış olduğu münazara yarışmasında ilk maçta Atatürk Anadolu Lisesini yenmiş, ikinci maçta Sosyal Bilimler Lisesine yenilmiş ve ikinci olmuştur. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize, emek ve vakit harcayarak bizi bu platformda temsil ettikleri için teşekkür ediyoruz.

Okulumuz Çocuk Gelişimi 12.sınıf Öğrencilerine; Halk eğitim merkezindeki uzman eğitimciler tarafından, ilkyardım konusunda bilinçlenmeleri için 18 saatlik İlkyardım eğitimi aldırılmıştır.

Kütahya İş Kulübü Tarafından öğrencilerimize İş Kulübü Eğitimi verildi. Kendilerine çok teşekkür ederiz.

Okulumuzun Bilişim Teknolojileri alanı 9.sınıf öğrencileri ile Keramika fabrikasına teknik gezi düzenlemiştir. Misafirperverliklerinden dolayı İnsan Kaynakları Müdürü Özlem Güneş Hanıma ve Kurumsal İletişim Sorumlusu Ayça Keskin Soydan Hanıma teşekkür ederiz.