KÜTAHYA / MERKEZ - Devlet Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Etiket Sonuçları: kütahya kml

May

19 Mayıs 2019 pazar günü okulumuz bahçesinde yapılan tören ile Atatürk´ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı büyük bir coşkuyla kutlanmıştır.

Programın hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Ara

Devlet Hatun MTAL Yiyecek İçecek Hizmetleri Mutfak Uygulamaları dersi etlerin hazırlanması modülünde ilde bulunan kasaplardan Özdemir Etten Salih Usta gelerek karkas etin bölümleri ve bölümlere ayrılması konusunda öğrencilerimizi bilgilendirmiştir.

Salih Ustaya ve emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Kas

Liseler arası basketbol turnuvasında kızlarımız gururumuz olmaya devam ediyor. Turnuvada üstün başarı gösteren öğrencilerimiz 3. olarak yıllardır gösterdiği başarı çizgisine bir yenisini daha ekledi.

Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi kutlar başarılarının devamını dileriz.

Kas

Okulumuz konferans salonunda Peygamberimiz Hz. Muhammed´in (SAV) doğum günü ve Mevlid Kandili sebebiyle kutlama programı düzenlendi. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Öğretmenler Gününde emekli öğretmenimiz E. Berrin BAHAYETMEZ´i unutmadık. Öğretmenimizin evine yapılan ziyarette duygu dolu anlar yaşandı.

Emeği geçenlere  teşekkür ederiz

Kas

Kütahya İl Milli Eğitim yeni binası salonunda Yeni Bir Hayat, Yeni Bir Nefes Derneği´nin düzenlediği "Başarı Hikayeleri" programında 16 Kasım Cuma günü konuk sanatçı Çininin Picasso´su olarak anılan Merhum Sıtkı OLÇAR´ın kızı Nida OLÇAR´dı. Babasının bıraktığı yerden başarı ile devam eden Nida OLÇAR, babasını anlattı.

Programa Yeni Bir Hayat, Yeni Bir Nefes Derneği Yönetim Kurulu ile birlikte Nida OLÇAR, Kütahya Milletvekilleri İshak GAZEL ve Ceyda ÇETİN ERENLER, AK Parti İl Başkanı Ali ÇETİNBAŞ, Güral Porselen Yönetim Kurulu Üyeleri Ali ve Sami GÜRAL, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan BAŞYİĞİT, CHP İl Başkanı Makbul SARI, bazı iş adamları, STK temsilcileri, okulumuz müdürü Kezban ERDOĞAN, diğer idareci öğretmen ve  öğrencilerimiz katıldı.

Kas

Okulumuzun en kıymetli öğrencisi ATP 12/A sınıfında bulunan  İrem ÖZCAN´a sürpriz doğum günü partisi yapılmıştır. Emeği geçen ve katılan herkese teşekkür ederiz.

Kas

Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı tarafından okulumuz öğretmenlerinin Öğretmenler Günü yapılan etkinlik ile kutlandı. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Kas

31.10.2018 tarihinde Uygulama Anaokulu öğrencilerimiz hipodroma yapılan ziyarette ata binerek atları tanıyıp hayvan sevgisini pekiştirirken aynı zamanda keyifli vakit geçirmişlerdir.

Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Eyl

İl Milli Eğitim Şube Müdürümüz Zeki ATİK okulumuzun sene başı öğretmenler kurul toplantısını ziyaret etmiştir.