Devlet Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

CEDİT MAH. KIBRIS CAD. NO 41 MERKEZ / KÜTAHYA
Vizyon
İş piyasasında ilk tercih edilen, yükselen başarı çizgisiyle mesleki eğitimde önder okul olmaktır.
Misyon
Okulumuzda eğitim öğretim programı ve çevre faktörleri dikkate alınarak öğrencilerimizin duygu düşünce ve yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak; sektörde girişimci, mesleğinde lider gelecek kuşaklara lider bireyler yetiştirmek temel görevimizdir.
Başarılar
20. Uluslararası Mutfak Günleri Yarışmasında: 6 Adet Altın Madalya, 1 Adet Gümüş Madalya, 1 Adet Bronz Madalya kazanılmıştır. Boğaziçi Koleji Liseler Arası Münazara Yarışması 2.liği. Genç Kızlar Yüzme İl Müsabakalarında: 50 m Kurbağalama Stili 1.lik 100 m Kurbağalama Stili 2.lik 50 m Serbest Stil 2.lik 50 m Sırt Üstü Stili 3.lük dereceleri. 2023 Kütahya Kendinyap Festivali Robot Yarışması: Mini Sumo Robot Kategorisi il 3.lüğü. Liseler Arası Havalı Tabanca Müsabakaları Kütahya Birinciliği. Kütahya Liseler Arası Futsal Müsabakaları il 4.lüğü. Liseler Arası Karate İl Birinciliği. Liseler Arası Bilek Güreşi Yarışmasında: 65 kg sağ ve sol kol il 3.sü 70 kg sağ ve sol kol il 2.si 75 kg sağ ve sol kol il 3.sü derecelerimiz vardır.
Öğretim Şekli :Tekli öğretim.
08:40 - 17.10
Doğalgazlı Kalorifer
Ulaşım
Kütahya Merkez´de bulunan okulumuza ulaşım oldukça kolaydır. Belediye otobüslerinin çoğu okulumuzun yakınından geçmektedir.
Okul servisi bulunmamaktadır.
Cedit Mahallesi Kıbrıs Caddesi No:41 Kütahya Merkez