23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Uygulama Anaokulu olarak kutladık

Nis

Çanakkale ruhunu yerinde yaşamak için okulumuz öğretmenleri ve öğrencileri Çanakkale de idi.

Okulumuz müdür yardımcısı İbrahim Polat a ve Mustafa İnci ye böyle güzel bir etkinliği organize ettikleri için , Okulumuz öğretmenlerinden Ayşe Polat Can, Ayşenur Kutluğ ve Begüm Sarsimen e geziye eşlik ettikleri için teşekkür ediyoruz.

Nis

Okulumuzda bayramlaşma etkinliği yapıldı.

Nis

Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenleri eşliğinde, Ramazan ayı boyunca Kur’an okunarak, hatim edilmiştir. Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun.

Nis

Okul rehberlik servisimiz tarafından tüm öğrencilerimize Milli Eğitim Bakanlığımızın 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı genel hedefi olan ‘Psikolojik Sağlamlık’ konusunda seminer verilmiştir.

Nis

Yiyecek içecek hizmetleri alan öğrencilerimize Pirge Akademi eğitmeni Fırat ERBİL tarafından Profesyonel Bıçak Eğitimi verilmiştir.

Nis

Liseler Arası Havalı Tabanca dalında İl birincisi olan öğrencimiz Cancu ÇALTI’ ya ödül töreni düzenlendi.

Okulumuz Çocuk Gelişimi Ve Eğitimi Alanı öğrencilerimiz 60.Kütüphaneler Haftasında ilimizde bulunan 100.Yıl Çocuk Kütüphanesinde hafta boyunca etkinliklerde görev aldılar.Hikaye anlatarak, yüz boyama yaparak çocuk şarkıları eşliğinde kütüphaneyi ziyarete gelen miniklerle eğlenceli vakit geçirdiler.

Dünya Ormancılık haftası etkinlikleri kapsamında çevre kulübü öğrencilerimiz, orman bölge müdürlüğünden temin ettiğimiz fidanları toprakla buluşturdu.

Okulumuz uygulama anaokulu velilerimize öğrencilerimizin bulundukları yaş grubu gelişim dönemi özellikleri ve ebeveyn tutumlarıyla ilgili seminer düzenlenmiştir.

Kütahya Belediyesi Ağaçköy tesislerinde, Mübarek ramazan ayının manevi havasını hissetmek ve birlik beraberlik ruhunu güçlendirmek amacıyla organize edilen iftar yemeğinde okulumuz çalışanları ve yakınları bir araya geldi.

Kütahya Belediyesi İtfaiye miMüdürlüğü Eğitim Birimi okulumuzda afete hazırlık kulübü öğrencilerine yangın eğitim semineri verdi.

Velilerimizin teknoloji kullanımı konusunda bilgi ve farkındalık düzeyini arttırmak ve öğrencilerimize daha sağlıklı rehberlik yapmalarına yardımcı olmak amacıyla düzenlediğimiz ‘Bilinçli Teknoloji Kullanımı’ seminerimiz okul psikolojik danışmanı ‘Mustafa Tekeli’ tarafından gerçekleştirilmiştir.

Okul yönetimi olarak okulumuza yeni açılan kantini ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Öğrencilerimizin kantinimizden daha iyi yararlanabilmesi için istişarelerde bulunduk.