Uygulama Ana Okulu Kayıtları

Okulumuz bünyesinde bulunan Uygulama Anaokulu her yıl 30 Eylül itibariyle 36 ayını tamamlamış öz bakım becerilerini karşılayabilen öğrencilerin kayıt olabileceği okul öncesi eğitim kurumu olup döner sermaye sistemine göre çalıştırmakta olup "Tam Gün" ve "Yarım Gün" uygulamaları mevcuttur.

Öğrenciler yaş gruplarına göre ayrılmakta ve 1 tam gün ve 2 tane de öğleden sonra yarım gün olmak toplamda 3 uygulaması mevcuttur. Sınıflar maksimum 20 öğrencilik olmaktadır. Uygulama anaokulu ücretleri her yıl İl Milli eğitim Müdürlüğü bünyesinde kurulan komisyon tarafından belirlenmektedir.

Okulumuza kayıtlar yıl boyunca devam etmektedir.

Yaz döneminde ön kayıt alındıktan sonra kesin kayıt için bazı belgeler istenmektedir.

Asıl Kayıtta gerekli belgeler ise aşağıda belirtilmiştir.

·       Veli ve Çocuğun Nüfus Cüzdanı Fotokopileri

·       Dört adet Fotoğraf

·       Aşı Kartının Fotokopisi ya da Doktorundan Aşılarının Tam Olduğuna Dair Belge

·       İnceleme Formu

·       Acil durumlar için Form

·       Örnek Sözleşme

Asıl kayıtta Anaokulu ücretinin ilk aylığı ve sözleşme bedeli Döner sermaye hesabına yatırılır.

Bundan sonra her ayın 15 inde eğitim öğretim devamında ücret yatırılır.

24-02-202024-02-2020

Yayın: 10.01.2014 - Güncelleme: 20.07.2020 16:23 - Görüntülenme: 2782