T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KÜTAHYA / MERKEZ - Devlet Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Etkinliklerimiz

Mrt

Okulumuz Çocuk Gelişimi Ve Eğitimi Alanı öğrencilerimiz 60.Kütüphaneler Haftasında ilimizde bulunan 100.Yıl Çocuk Kütüphanesinde hafta boyunca etkinliklerde görev aldılar.Hikaye anlatarak, yüz boyama yaparak çocuk şarkıları eşliğinde kütüphaneyi ziyarete gelen miniklerle eğlenceli vakit geçirdiler.

Mrt

Dünya Ormancılık haftası etkinlikleri kapsamında çevre kulübü öğrencilerimiz, orman bölge müdürlüğünden temin ettiğimiz fidanları toprakla buluşturdu.

Mrt

Kütahya Belediyesi Ağaçköy tesislerinde, Mübarek ramazan ayının manevi havasını hissetmek ve birlik beraberlik ruhunu güçlendirmek amacıyla organize edilen iftar yemeğinde okulumuz çalışanları ve yakınları bir araya geldi.

Mrt

Kütahya Belediyesi İtfaiye miMüdürlüğü Eğitim Birimi okulumuzda afete hazırlık kulübü öğrencilerine yangın eğitim semineri verdi.

Mrt

Velilerimizin teknoloji kullanımı konusunda bilgi ve farkındalık düzeyini arttırmak ve öğrencilerimize daha sağlıklı rehberlik yapmalarına yardımcı olmak amacıyla düzenlediğimiz ‘Bilinçli Teknoloji Kullanımı’ seminerimiz okul psikolojik danışmanı ‘Mustafa Tekeli’ tarafından gerçekleştirilmiştir.

Mrt

Okul yönetimi olarak okulumuza yeni açılan kantini ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Öğrencilerimizin kantinimizden daha iyi yararlanabilmesi için istişarelerde bulunduk.

Mrt

İhmal ve istismardan korunma, önleme ve bildirim konularında okul rehber öğretmenimiz Mustafa Tekeli tarafından okulumuz öğretmenlerimize bilgilendirici ve farkındalığı arttırıcı seminer verilmiştir.

Mrt

9/D  sınıfı öğrencilerimizden Cansu Çaltı liseler arası Havalı Tabanca müsabakalarında Kütahya birincisi olmuştur. Öğrencimizi ve öğretmenimizi başarılarından dolayı tebrik eder başarılarının devamını dileriz. 

Mrt

TÜKETİCİ HAKLARI HAFTANIZ KUTLU OLSUN

Tüketici Hakları Günü, 15 Mart 1962'den itibaren tüm dünyada ve ülkemizde kutlanmaktadır. Bugün, okulumuzda düzenlenen etkinlikle bu önemli günü kutladık. Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürü Sn. Avni DİLBER ve Genel Müdür Yardımcısı Sn. Bayram UZUNOĞUL, Bilinçli Tüketici Kulübü'müzün davetlisi olarak etkinliğimize katıldılar ve öğrencilerimize çevrim içi olarak hitap ettiler.

Bilinçli Tüketici Kulübü rehber öğretmeni İ. Cüneyt KÖŞE, 27. Tüketici Konseyi'nde Sn. DİLBER ve Sn. UZUNOĞUL ile öğrencilerimizin buluşması için söz almıştı. Bu toplantı bugün gerçekleştirildi. Sn. DİLBER, konuşmasında öğrencilerimizin önemli bir sorumluluk altında olduklarını vurgulayarak, "Bu makamlara gelecekte sizler geleceksiniz, bu yüzden bugünlerinizi iyi değerlendirmelisiniz" dedi. Öğrencilerin yönlendirdiği soruları da cevaplayan Sn. Genel Müdür, "Sizlerin bilinçli tüketiciler olacağına ve çevrenizi de bilinçlendireceğinize hiç şüphem yok. Sizlerle bir arada olmaktan ve sizi tanımaktan çok memnun oldum. Hepinizi sevgiylegözlerinizden öpüyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

Genel Müdür Yardımcısı Sn. UZUNOĞUL, ecdadımızın dürüstlüğüne vurgu yaparak, hileye başvuran esnafların-pabuçlarının dama atılmak suretiyle- işlerinden el çektirildiğini belirtti. Kısıtlı bağlantı nedeniyle öğrencilerle vedalaşamayan Bayram UZUNCAN, toplantı sonrasında kulüp rehber öğretmenini arayarak öğrencilere sevgi ve selamlarını iletti.

Mrt

Okulumuz Bilişim Teknolojileri Alanı AMP 11-B sınıfı ile Kütahya Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne  teknik gezi düzenlenmiştir. Misafirperverlikleri ve çok değerli bilgilendirmeleri için Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Toplum Destekli Polis Şube Müdürlüğü amirlerine ve personeline çok teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz 11.sınıf öğrencilerine, 12.sınıfta alabilecekleri “Akademik Destek Programı” hakkında, Okul Müdüremiz Nur Öziltürk ve Okul Psikolojik Danışmanımız Mustafa Tekeli tarafından bilgilendirme semineri verilmiştir.

Mrt

Okulumuz Kültür ve Edebiyat Kulübü öğretmenleri Dilek Yenidoğan ve Selma Dağ koordinatörlüğünde, 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulünün 103. Yılı için hazırlanan program, kulüp öğrencileri tarafından sunulmuştur. Programa katkılarından dolayı Bilişim öğretmeni Cengiz Okuducu ve Tarih Öğretmeni Ahmet Türker hocalarımıza teşekkür ediyoruz.

Mrt

8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle düzenlenen akşam yemeği etkinliğimiz. 

Mrt

8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle okul müdürümüz Z. Nur ÖZİLTÜRK ve Müdür Yardımcımız B. Nida İDİNAK tarafından okulumuzda görev yapan öğretmen ve personele hediye takdim edildi. 

Mrt

Okulumuz Uygulama Anaokulu öğrencileri ve velileri ile birlikte Millet Bahçesinde bulunan, Gülten Dayıoğlu Çocuk Kütüphanesine gittik. Çocuklar kitapları incelediler. Anneleri, kendilerine kitap okudu. Kütüphanede uyulması gereken kurallar uygulanmış oldu ve hoş vakit geçirildi.