T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KÜTAHYA / MERKEZ - Devlet Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Tüketici Hakları Haftası

TÜKETİCİ HAKLARI HAFTANIZ KUTLU OLSUN

Tüketici Hakları Günü, 15 Mart 1962'den itibaren tüm dünyada ve ülkemizde kutlanmaktadır. Bugün, okulumuzda düzenlenen etkinlikle bu önemli günü kutladık. Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürü Sn. Avni DİLBER ve Genel Müdür Yardımcısı Sn. Bayram UZUNOĞUL, Bilinçli Tüketici Kulübü'müzün davetlisi olarak etkinliğimize katıldılar ve öğrencilerimize çevrim içi olarak hitap ettiler.

Bilinçli Tüketici Kulübü rehber öğretmeni İ. Cüneyt KÖŞE, 27. Tüketici Konseyi'nde Sn. DİLBER ve Sn. UZUNOĞUL ile öğrencilerimizin buluşması için söz almıştı. Bu toplantı bugün gerçekleştirildi. Sn. DİLBER, konuşmasında öğrencilerimizin önemli bir sorumluluk altında olduklarını vurgulayarak, "Bu makamlara gelecekte sizler geleceksiniz, bu yüzden bugünlerinizi iyi değerlendirmelisiniz" dedi. Öğrencilerin yönlendirdiği soruları da cevaplayan Sn. Genel Müdür, "Sizlerin bilinçli tüketiciler olacağına ve çevrenizi de bilinçlendireceğinize hiç şüphem yok. Sizlerle bir arada olmaktan ve sizi tanımaktan çok memnun oldum. Hepinizi sevgiylegözlerinizden öpüyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

Genel Müdür Yardımcısı Sn. UZUNOĞUL, ecdadımızın dürüstlüğüne vurgu yaparak, hileye başvuran esnafların-pabuçlarının dama atılmak suretiyle- işlerinden el çektirildiğini belirtti. Kısıtlı bağlantı nedeniyle öğrencilerle vedalaşamayan Bayram UZUNCAN, toplantı sonrasında kulüp rehber öğretmenini arayarak öğrencilere sevgi ve selamlarını iletti.

18-03-202418-03-202418-03-2024

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 27.03.2024 - Güncelleme: 27.03.2024 13:56 - Görüntülenme: 9
  Beğen | 0  kişi beğendi