KÜTAHYA / MERKEZ - Devlet Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Etiket Sonuçları: şehit

Ekm

Devlet Hatun mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bilişim Teknolojileri Alanı ile Şehitler Ortaokulu öğrencileri Codeweek etkinliği yaptı. Bu etkinlikte AMP 11-B ve ATP 11-B sınıfımızın öğrencileri, Şehitler Ortaokulu öğrencilerine Ardunio ve Tincercad yazılımları ile kodlama yaptırdılar.

Bu etkinlikte yer alan Okul Müdürümüz Sayın Kezban ERDOĞAN'a, Şehitler Ortaokulu Müdürü Sayın Soner CEYLAN'a, Teknik Müdür Yardımcımız Ali İhsan UYSAL'a, Şehitler Ortaokulu Bilişim Teknolojileri öğretmeni Esra ÖZDEMİR'e,Bilişim Teknolojileri Alan Şefimiz Tetrin ULUDAĞ'a ve Bilişim Teknolojileri Alan Öğretmenimiz Mehmet VARAN'a teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Eyl

Okulumuz Konferans salonunda 15 Temmuz Şehitlerimiz yapılan gösterim ile anılmıştır. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Etkinlikleri kapsamında Kütahya Maltepe Şehitliğine ziyaret gerçekleştirilmiştir.

Mrt

18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Töreni okulumuz konferans salonunda yapılmıştır. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.