Etiket Sonuçları: üniversite

Okulumuz 12.sınıf öğrencileri tanıtım amacıyla Bursa Uludağ Üniversitesi gezisi gerçekleştirmişlerdir. Bunun yanında şehrin tarihi ve kültürel değerlerini de tanıma fırsatı bulmuşlardır. Verimli, keyifli ve eğlenceli geçen bu gezi için emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ara

Gelişim Üniversitesi Öğretim Görevliki tarafından okulumuz konferans salonunda yükseköğretime geçiş ve üniversite hakkında tanıtım semineri yapılmıştır.

Tem

Antalya İli Kepez Belediyesi, AÜ GSF, Kepez İlçe MEM ve TÜGVA işbirliği ile düzenlenen "15 Temmuz Darbe Girişimi Esnasında ve Sonrasında Gelişen Olaylar Yansımaları" amaçlı 15 Temmuz Ruhu Görsel Sanatlar Yarışması Sonucunda katılımın 355 eser ile yoğun olduğu Grafik Tasarım Alanındaki ödüllerden 1.´lik, 2.´lik, 3.´lük ve 2 adet Mansiyon ödülü Okulumuz Devlet Hatun MTAL öğrencileri tarafından kazanılmıştır.

Öğrencilerimize ve emeği geçen Fisun Bozkurt, Melis K.Kaptan ile Hülya Kuşaksızoğlu´na teşekkür ederiz.

3 Mart 2018 Cumartesi günü Kütahya Mavera Cafe´de 12. sınıflarımıza yönelik geleneksel moral kahvaltısı düzenlenmiştir. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz idareci, öğretmen ve bir grup öğrenci ile Ege Üniversitesine gezi düzenlemiştir.

Ekm

11 Ekim çarşamba günü DPÜ´nün düzenlemiş olduğu Çini şenliğine okulumuz 9.sınıf öğrencileri ile Seramik ve Cam Teknolojisi Alan tanıtımı kapsamında Nazmiye YAVUZ ve Canan SALMAN ile katılım sağlanmıştır. Seramik sanatçısı Efsane Mehmet YILDIRIM, Anadolu Ünv. Öğrt.Görv. Prof. Dr. Ayşegül TÜREDİ ÖZEN, DPÜ Ögr. Görv. Fikret AYDOĞDU, Sakarya Ünv. Yard. DoÇ. Dr. Ayşe ALTIN´ın, Lübnanlı seramik sanatçısı Samar MOGHARBEL´in ve yine seramik sanatçısı  Yunanistan´dan Konsolla BUKOGIANNI´nin workshop çalışmaları gözlemlenmiş ve öğrencilerimiz ile tanışmaları sağlanmıştır.