Etiket Sonuçları: ödül

Ara

YKS hazırlıkları kapsamında okulumuzda yapılan deneme sınavlarında başarılı performans sergileyerek derece yapan ATP 12/B sınıfı öğrencilerimiz Ceren CEYHAN ve Cemile KANAT'ı, ayrıca Gastro Afyon Yemek Yarışmasında 2. lik elde eden Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Haz

2020 - 2021 Öğretim yılında İl genelindeki Resim yarışmalarında ve okulumuzda düzenlenen Bilgi yarışmalarında dereceye giren öğrencilerimize ödüllerini teslim ettik. Tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz

Nis

Deneme sınavında başarılı olan öğrencilerimiz ödüllerini Müdürümüz Kezban ERDOĞAN´ın elinden aldı. Başarılı olan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Tem

355 eserin katıldığı Antalya İli Kepez Belediyesi, AÜ GSF, Kepez İlçe MEM ve TÜGVA işbirliği ile düzenlenen "15 Temmuz Darbe Girişimi Esnasında ve Sonrasında Gelişen Olaylar Yansımaları" amaçlı 15 Temmuz Ruhu Görsel Sanatlar Yarışması ödüllerini aldık.

Grafik Tasarım Alanındaki ödüllerden 1.´lik, 2.´lik, 3.´lük ve 2 adet Mansiyon ödülüllerini kazanarak büyük başarı sergilemiştik.

Emeği geçenlere tekrar teşekkür ediyoruz.