Etiket Sonuçları: ziyaret

Ock

Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen EGEP projesi kapsamında okulumuz Uygulama Anaokulu öğrencileri "Okul Dışı Öğrenme ve Kurumlarla İşbirliği" temalarında topladıkları atık yağları Prof.Dr.Necmettin ERBAKAN MTAL Kimya bölümüne teslim edip atık yağların sabuna dönüşüm serüvenini uygulamalı olarak öğrenme fırsatı bulmuşlardır. Öğrencilerimize bu fırsatı sunan okul müdürü Mustafa ÖZÜNLÜ'ye, Kimya Bölümü öğretmenlerine ve bu gezide öğrencilerimize eşlik eden okul müdür yardımcımız Ali İhsan UYSAL'a teşekkür ederiz.

Ock

Bizden yardımlarını hiç esirgemeyen Kütahya Dekorun sahibi Aynur Gürcü hanımefendiyi ziyaret ettik. Kendisine okulumuzun mutfağına verdiği fayanslar için, stajyer öğrenci alımında bize her zaman destek olduğu için ve her türlü yardımı okulumuza, öğrencilerimize sağladığı için çok ama çok teşekkür ediyoruz

Ekm

Saka Ortaokulu öğrencileri bugün okulumuzu ziyaret ederek atölyelerimizi gezdiler.

Vali Yardımcımız Sayın Arif YALÇIN 28.03.2019 tarihinde Mesleki Teknik Eğitim Şube Müdürümüz Zeki ATİK ile birlikte okulumuz Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanını ziyaret etmiştir.

Misafirlerimize Okul Müdürümüz Kezban ERDOĞAN, Müdür Yardımcıları M.Emin ÖZCAN, Şenay USLU,  Zeki KİLİTÇİ ve Ali İhsan UYSAL ile Alan Öğretmenleri Ayşenur KUTLUĞ, Semra BATMAN, Esma TURAN, Begüm SARSİMEN ve Nursena KURTULMUŞ eşlik etmişlerdir.

Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanımızdan "9. Şef Mavi Fethiye Ulusal Yemek Yarışması"nda 7 Altın .1 Gümüş Madalya ve 1 kupa kazanan öğrencilerimiz, derece aldıkları yemeklerden oluşlan ikramlarda bulunmuşlardır. Sayın Vali Yardımcımız Arif YALÇIN öğrencilerimizi tebrik etmiş ve başarılarının devamını dilemiştir.

Kas

Öğretmenler Gününde emekli öğretmenimiz E. Berrin BAHAYETMEZ´i unutmadık. Öğretmenimizin evine yapılan ziyarette duygu dolu anlar yaşandı.

Emeği geçenlere  teşekkür ederiz

Eyl

İl Milli Eğitim Şube Müdürümüz Zeki ATİK okulumuzun sene başı öğretmenler kurul toplantısını ziyaret etmiştir.

Şbt

9. Sınıf öğrencilerimiz ile birlikte Kütahya Kent Konseyi Kültür Sanat Merkezini ziyaret ettik. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.