Etiket Sonuçları: vali

Vali Yardımcımız Sayın Arif YALÇIN 28.03.2019 tarihinde Mesleki Teknik Eğitim Şube Müdürümüz Zeki ATİK ile birlikte okulumuz Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanını ziyaret etmiştir.

Misafirlerimize Okul Müdürümüz Kezban ERDOĞAN, Müdür Yardımcıları M.Emin ÖZCAN, Şenay USLU,  Zeki KİLİTÇİ ve Ali İhsan UYSAL ile Alan Öğretmenleri Ayşenur KUTLUĞ, Semra BATMAN, Esma TURAN, Begüm SARSİMEN ve Nursena KURTULMUŞ eşlik etmişlerdir.

Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanımızdan "9. Şef Mavi Fethiye Ulusal Yemek Yarışması"nda 7 Altın .1 Gümüş Madalya ve 1 kupa kazanan öğrencilerimiz, derece aldıkları yemeklerden oluşlan ikramlarda bulunmuşlardır. Sayın Vali Yardımcımız Arif YALÇIN öğrencilerimizi tebrik etmiş ve başarılarının devamını dilemiştir.

Ara

Kütahya Valiliği, yoğun kar yağışı nedeniyle Gediz ilçesi hariç kent merkezi ve tüm ilçelerde ilk ve orta dereceli okullarda 1 gün süre ile eğitime ara verildiğini açıkladı.

Valilikten yapılan açıklamada, "İlimiz genelinde Öğlen saatlerinden itibaren başlayan ve halen devam eden kar yağışı ve tipi nedeniyle, Gediz ilçesi hariç il genelinde tüm resmi ve özel eğitim kurumlarında eğitime 1 gün ( 26 Aralık Çarşamba) ara verilmiştir.

Ayrıca hamile, engelli, kronik hastalıkları bulunan kamu personelleri, rehabilitasyon merkezleri ve Kuranı Kerim kursları da idari izinli sayılacaktır” denildi.

Ekm

Kütahya İl Sağlık Müdürlüğü tarafından düzenlenen yürüyüş Sevgi Yolu’nda başlayıp Kütahya Valiliği önünde sona erdi.  “Her Gün 10 Bin Adım” sloganıyla yapılan yürüyüşe Vali Ahmet Hamdi Nayir, Belediye Başkan Vekili Fatih Kölgeli, Vali Yardımcısı Arif Yalçın, İl Sağlık Müdür Vekili Ahmet Emrah Çamköy, STK Temsilcileri, bazı daire müdürleri ile okulumuz öğretmen ve öğrencileri katıldı..