Etiket Sonuçları: seminer

"İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü" Etkinlikleri kapsamında, okulumuz edebiyat öğretmeni Dilek YENİDOĞAN tarafından öğrencilerimize millî ve manevî duyguları yaşatmak ve yansıtmak amacıyla "Mehmet Akif'in Şiirleri ve Edebî Kişiliği" konulu seminer verilmiştir. Öğretmenimize çok teşekkür ederiz.

Şbt

Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen EGEP projesi kapsamında Kurumlarla İşbirliği teması altında Kütahya İl Emniyet Müdürlüğünce okulumuz 11. ve 12. sınıf öğrencilerine polislik mesleği ve nasıl polis olunacağı ile ilgili bir seminer verildi. Emniyet Müdürlüğümüze ve polis memurlarımıza çok teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Sabriye YABANCI tarafından öğrencilerimize "Hekim Sinan" olarak da bilinen Şair Şeyhi'nin hem edebi hayatı ve eserleri hem de bilim insanı olarak hekimliği hakkında seminer verilmiştir. Öğretmenimize çok teşekkür ederiz.

Ock

Dumlupınar Üniversitesi Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretim Üyesi Sevinç DEMİR KAYA tarafından okulumuz Çocuk Gelişimi Alanı öğrencilerimize kariyer planlama ve yüksek öğretime dair seminer verilmiştir. Okulumuzdan mezun olup üniversite öğretim üyeliğine uzanan eğitimi de öğrencilerimizin özellikle dikkatini çekmiştir. Öğrencilerimize olan katkılarından dolayı kendilerine çok teşekkür ederiz.

Ara

Kütahya İl Eminyet Müdürlüğü tarafından yürütülen "En İyi Narkotik Polisi Anne" projesi kapsamında okulumuz velilerine seminer verilmiştir. Emniyet müdürlüğümüze ve seminere katılan velilerimize teşekkür ederiz.

Ara

22.12.2021 Çarşamba günü saat 20:00 'da okulumuz psikolojik danışmanı Mehmet OKUTAN tarafından ZOOM platformu üzerinden gerçekleştirilecek olan "OKUL BAŞARINI ARTIRMADA AİLENİN ROLÜ" konulu seminere tüm velilerimizi bekliyoruz.

Ara

Okulumuz rehberlik ve psikolojik danışmanlık servisi tarafından ATP 12/B sınıfı öğrencilerine yönelik "Empati ve Özdenetim" konulu seminer düzenlenmiştir.

Okulumuz Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alan Şefimiz Ayşe POLAT CAN tarafından hazırlanan "Ergen Psikolojisi" konulu seminerimiz 9. Sınıf velilerimizin katılımıyla gerçekleşti.

Okulumuz Rehber Öğretmeni Mehmet Okutan , öğrencilerimizi 'Tütün ve Teknoloji Bağımlılığı' ile ilgili bilgilendirdi.

Şbt

Okulumuz beden eğitimi öğretmeni İsmail Ergin öğrencilerimize Korona virüsü hakkında bilgilendirme semineri düzenledi.

Şbt

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ayhan KAHRAMAN, okulumuza gelerek öğrencilerimize 'Meslek Edinmede ve Mesleki Gelisimde Yabancı Dil Öğrenmenin Önemi' hakkında bilgi verdi.

Şbt

Okulumuzun proje kapsamında ele alınan Meslek Liseliler Ailelerle Buluşuyor adlı seminer Çocuk Gelişimi ve Eğitimi alanı öğretmenlerimiz Mehtap Silay ve Şengül Yampal tarafından velilerimize sunulmuştur.Ergenlikte Davranış Problerini ele alan konusu ile velilerimizin ilgisini çeken seminerimiz öğrenci-aile açısından faydalı bir işbirligi oluşturmuştur.

Ock

Coğrafya Öğretmenimiz İrfan Tire, karbonmonoksit zehirlenmesine karşı öğrencilerimize bilgilendirme semineri verdi.

Ara

Mehmet Akif Ersoy'u Anma Haftası kapsamında okulumuz Tarih Öğretmeni Ahmet Türker, Mehmet Akif Ersoy'un tarihi yönü ve Milli Mücadeledeki rolü hakkında öğrencilerimize bilgi verdi

Ekm

Okulumuzda Yiyecek İçecek Hizmetleri Alan Şefi Ayşe Nur KUTLUĞ ve Yiyecek İçecek Hizmetleri Alan Öğretmeni Semra BATMAN, öğrencilerimize Kişisel Bakım ve Hijyen Eğitimi semineri verdiler.

Ekm

Tema Vakfı temsilcileri, okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimize ve öğretmenlerimize doğa sevgisini aşılamak için seminer verdiler.

Ekm

Okulumuz Öğretmenlerinden Bilişim Teknolojileri Alan Şefi Tetrin Uludağ, Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nce düzenlelenen ve Zafer Kalkınma Ajansı tarafından desteklenemeye hak kazanan TR33/19/TD/0045 Referans Numaralı "Mesleki Eğitim Alanında Proje Yazma ve Uygulama Kapasitesinin arttırılması" konulu eğitim faaliyetine katılarak sertifikasını Okul Müdürümüz Sayın Kezban ERDOĞAN'dan aldı.

Şbt

Okulumuz Rehberlik Öğretmeni Ercan ÖZENÇ tarafından konferans salonunda "Sigaranın Zararları ve Sigara Kullanımıyla Mücadele" konulu seminer verildi.

Kendisine teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz Devlet Hatun MTAL 9.sınıf öğrencilerine Yiyecek İçecek Hizmetleri öğretmenleri Semra BATMAN ve Nur Sena KURTULMUŞ tarafından "Sağlığın Korunması ve Hijyen" adlı seminer verilerek bu anlamda farkındalık meydana getirilmiştir. Kendilerine teşekkür ediyoruz.

Haz

22.06.2018 Seminer çalışmalarımızı bitirdikten sonra okulumuz personeli olarak Kütahya Çamlıca Tepesinde bulunan tesislerde kahvaltı etkinliği düzenleyerek tüm yılın yorgunluğunu üzerimizden attık. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Haz

Okul seminerlerimiz devam etmektedir.

Şbt

Okulumuz öğrencilerine "Afetle Mücadele" Konulu seminer verilmiştir. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.