Etiket Sonuçları: proje

Haz

Temel eğitimde 10.000 okul projesi kapsamında okulumuz Radyo Televizyon Alan şefi Seda Cevher ŞAHİN ve alan öğrencileri Elif Korba - Esma Sağlam tarafından Fevzi Çakmak ile Vakıfbank ilköğretim okullarına Çizgi Film Animasyon tekniklerinden olan stopmotion, motiongraphic teknikleri Edius programı üzerinden uygulamalı olarak gösterilmiş ve alan ile alakalı farkındalık oluşturmaya çalisilmistir.

Ekm

Okulumuz Öğretmenlerinden Bilişim Teknolojileri Alan Şefi Tetrin Uludağ, Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nce düzenlelenen ve Zafer Kalkınma Ajansı tarafından desteklenemeye hak kazanan TR33/19/TD/0045 Referans Numaralı "Mesleki Eğitim Alanında Proje Yazma ve Uygulama Kapasitesinin arttırılması" konulu eğitim faaliyetine katılarak sertifikasını Okul Müdürümüz Sayın Kezban ERDOĞAN'dan aldı.

2-3-4 Mayıs 2019 tarihlerinde Kütahyadaki tüm Meslek Liselerinin projeleriyle katıldığı geleneksel proje tanıtım etkinliği bu yıl Kütahya Sera Avm´de yapıldı.

Okulumuzdaki tüm alanlar projeleriyle birlikte okulumuzu temsil etti. Görevli öğretmen ve öğrencilerimiz ile emeği geçenlere teşekkür ederiz

Şbt

Okulumuz AMP10B sınıfı öğrencilerinden Beyzanur DİNÇ´in dedesi Kanber KILIÇ´a ait bozuk bilgisayar, Bilişim Teknolojileri Alanı Tetrin ULUDAĞ rehberliğinde, 12.sınıf öğrencilerimizden Özlem YILMAZ ve Mine UYAR tarafından tamir edilip teslim edilmiştir.

"Meslek Liseliler Hayata Dokunuyor" projesi kapsamında yapılan etkinlik için emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Devlet Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bilişim Teknolojileri Bölümü´nde eğitim gören Duygu Karaağaç, Şerife Gül Koyak, Şerife Nur Avşar, Emine Sarı ve Şeyda Mert isimli öğrencilerin hazırladığı "Otomatik Çiçek Sulama" projemiz çok fazla ilgi gördü.

Preje saksıya bırakılan ve bluetooth ile çalışan bir aparat sayesinde nem oranı ölçülüyor. Saksılardaki nem oranı, aparatta yanan renklerle ifade ediliyor. Kırmızı, toprağın kuru, yeşil, normal seviyede, mavi, fazla nemli, mor ise çok fazla nemli olduğunu gösteriyor.

Projenin koordinaör öğretmeni Ali İhsan UYSAL ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Kütahya ilindeki tüm meslek liselerinin katılımıyla gerçekleştirilen Sevgi Yolu Sergisi büyük ilgi gördü.

Okulumuzdaki tüm alanlarının katıldığı sergi için emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Nis

" Meslek Liseliler Ailelerle Buluşuyor" projesi etkinlikleri kapsamında okulumuz konferans salonunda Bilişim Teknolojileri Alan Şefi Ali İhsan UYSAL tarafından velilerimize yönelik Güvenli İnternet semineri verilmiştir.

Nis

" Meslek Liseliler Ailelerle Buluşuyor" Projesi Etkinlikleri kapsamında Müdür yardımcısı Sait YILMAZ ve  Grafik ve Fotoğraf Alanı öğretmenlerimiz tarafından velimize ait hobi bahçesi ziyaret edilmiştir. Dikimler yapılmıştır.

Nis

" Meslek Liseliler Ailelerle Buluşuyor" projesi etkinlikleri kapsamında okulumuz konferans salonunda Bilişim Teknolojileri Alan Şefi Ali İhsan UYSAL tarafından öğrencilerimize yönelik Güvenli İnternet semineri verilmiştir.

Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

"Meslek Liseliler Ailelerle Buluşuyor" projesi kapsamında bir aile ziyaretimiz gerçekleştirilmiştir. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.