Etiket Sonuçları: kepez

Tem

355 eserin katıldığı Antalya İli Kepez Belediyesi, AÜ GSF, Kepez İlçe MEM ve TÜGVA işbirliği ile düzenlenen "15 Temmuz Darbe Girişimi Esnasında ve Sonrasında Gelişen Olaylar Yansımaları" amaçlı 15 Temmuz Ruhu Görsel Sanatlar Yarışması ödüllerini aldık.

Grafik Tasarım Alanındaki ödüllerden 1.´lik, 2.´lik, 3.´lük ve 2 adet Mansiyon ödülüllerini kazanarak büyük başarı sergilemiştik.

Emeği geçenlere tekrar teşekkür ediyoruz.

Tem

Antalya İli Kepez Belediyesi, AÜ GSF, Kepez İlçe MEM ve TÜGVA işbirliği ile düzenlenen "15 Temmuz Darbe Girişimi Esnasında ve Sonrasında Gelişen Olaylar Yansımaları" amaçlı 15 Temmuz Ruhu Görsel Sanatlar Yarışması Sonucunda katılımın 355 eser ile yoğun olduğu Grafik Tasarım Alanındaki ödüllerden 1.´lik, 2.´lik, 3.´lük ve 2 adet Mansiyon ödülü Okulumuz Devlet Hatun MTAL öğrencileri tarafından kazanılmıştır.

Öğrencilerimize ve emeği geçen Fisun Bozkurt, Melis K.Kaptan ile Hülya Kuşaksızoğlu´na teşekkür ederiz.