Etiket Sonuçları: devlethatun

Kas

Okul sadece mesleki ve akademik eğitim yapılan yer değildir. Okul insanın hayatı öğrendiği yerdir. Hayatı öğrenmenin ve hayattan tat almanın en güzel yolu da okumaktır.

Öğrencilerimiz de bunun bilincinde olup haftalık kitap okuma saatlerinde bu güzel anın tadını çıkarıyorlar

Eyl

Geleneksel aşure günü etkinliğimiz okulumuz bahçesinde yapılan etkinliklerle devam etmiştir. Misafirlerimiz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz aşureye doydular. Aşure yapımında ve dağıtımında görev yapan emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.

Tem

Antalya İli Kepez Belediyesi, AÜ GSF, Kepez İlçe MEM ve TÜGVA işbirliği ile düzenlenen "15 Temmuz Darbe Girişimi Esnasında ve Sonrasında Gelişen Olaylar Yansımaları" amaçlı 15 Temmuz Ruhu Görsel Sanatlar Yarışması Sonucunda katılımın 355 eser ile yoğun olduğu Grafik Tasarım Alanındaki ödüllerden 1.´lik, 2.´lik, 3.´lük ve 2 adet Mansiyon ödülü Okulumuz Devlet Hatun MTAL öğrencileri tarafından kazanılmıştır.

Öğrencilerimize ve emeği geçen Fisun Bozkurt, Melis K.Kaptan ile Hülya Kuşaksızoğlu´na teşekkür ederiz.

Okulumuz Konferans Salonunda 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramını büyük bir coşkuyla kutladık.

Meltem BOLAT öğretmenimiz ve Bilişim Teknolojileri Alanı Amp11B sınıfının öğrencilerine hazırladıkları program için teşekkür ediyoruz.

Kütahya ilindeki tüm meslek liselerinin katılımıyla gerçekleştirilen Sevgi Yolu Sergisi büyük ilgi gördü.

Okulumuzdaki tüm alanlarının katıldığı sergi için emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Devlet Hatun MTAL Uygulamalı Anaokulu Çalışkan Arılar Sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Tuğba KUYUMCU YILDIZ nezaretinde 100.Çocuk Kütüphanesine kitaplarla daha fazla zaman geçirebilme, kütüphaneyi tanıma ve kütüphane kurallarını öğrenme amacıyla gezi düzenledi.

Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Okulumuz Konferans Salonunda 9.Sınıf Öğrenci Velilerine Yönelik Alan Tanıtımı Yapıldı.

Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Kütahya Vizyon Düğün Salonunda gerçekleştirilen 12. sınıf öğrencilerimizin mezuniyet töreni muhteşem oldu.

Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Öğretmenimiz Evrim DEMİR Çölyak Hastalığı hakkında bilgi verdi. Öğretmenimize ve emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Görsel Sanatlar Dersi 9.sınıf ve Grafik Fotoğrafçılık Alanı 10.sınıf öğrencilerinin birlikte hazırladıkları sergi Sera Avm´de 11-13 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşti.

Emeği geçen öğretmenlerimiz Nazmiye YAVUZ, Hülya KUŞAKSIZOĞLU ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Devlet Hatun MTAL olarak yeni bir pilav günü etkinliği daha gerçekleştirdik. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Nis

" Meslek Liseliler Ailelerle Buluşuyor" projesi etkinlikleri kapsamında okulumuz konferans salonunda Bilişim Teknolojileri Alan Şefi Ali İhsan UYSAL tarafından velilerimize yönelik Güvenli İnternet semineri verilmiştir.

Nis

" Meslek Liseliler Ailelerle Buluşuyor" projesi etkinlikleri kapsamında okulumuz konferans salonunda Bilişim Teknolojileri Alan Şefi Ali İhsan UYSAL tarafından öğrencilerimize yönelik Güvenli İnternet semineri verilmiştir.

Nis

Devlet hatun MTAL Yiyecek içecek alanı öğrencileri Uluslararası mutfaklar dersinde yabancı misafirler ile buluştu. Misafirlerimiz Kiyomi ve Melissa Mingie ile düzenlenen etkinlikte uluslararası mutfaklara ait Tori Shoga Yaki ve Hamburger yapımı anlatıldı. Eğlenceli geçen etkinlikte öğrencilerimiz misafirler ile birlikte farklı lezzetler uygulayarak deneyim kazandı.

Şbt

Okulumuz öğrencilerine "Afetle Mücadele" Konulu seminer verilmiştir. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.