Etiket Sonuçları: Yarışma

Haz

14.Uluslararası MEB Robot Yarışmasında okulumuz Bilişim Teknolojileri Alanı öğrencilerimiz Mini Sumo dalında 1.aşamayı geçtiler. Danışman öğretmenimiz Ahmet KOLATAN ve öğrencilerimiz Zeynep Nur GÜNAY, Zeynep Aysel UZUN 'u tebrik ediyoruz.

Haz

14.Uluslararası MEB Robot Yarışmasında Okulumuzu Temsil eden Bilişim Teknolojileri danışman öğretmenimiz Ahmet KOLATAN ve öğrencilerimiz Zeynep Nur GÜNAY, Zeynep Aysel UZUN 'a başarılar dileriz.

14.ULUSLARASI MEB ROBOTİK YARIŞMASI' na Mini Sumo katagorisinde yarışmak üzere okulumuz Bilişim Teknolojileri öğretmeni Ahmet Kolatan' nın danışmanlığında başvurumuz yapılmıştır. Öğretmen ve öğrencilerimize başarılar dileriz.

Nis

Bolu Osmanlı Mutfağı Yemek Yarışması 57 okul arasında (üstelik Bolu gibi bir ilde) yapılan yemek yarışmasında öğrencilerimiz 2. Oldular. Başarıları daim olsun İnşaAllah

Bolu il Milli Eğitim Müdürlüğü - İzzet Baysal Abant MTAL tarafından düzenlenen "Osmanlı Mutfak Günleri " yemek yarışmasına katılan okulumuz Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı öğrencileri 88 puanla ikinci olarak Gümüş Madalya almaya hak kazanmıştır. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Ock

Bilişim Teknolojileri Alanı olarak; dönem sonunda öğrencilerimizin motivasyonlarını en üst düzeyde tutma amaçlı, Kahoot! Uygulaması üzerinden sınıf bazında bilgi yarışmaları düzenledik.

Ock

Kütahya İl Sağlık Müdürlüğü tarafından düzenlenen kompozisyon yarışmasında "İl Birincisi" olan öğrencimiz Süeda ERDEM'i ve Türk Dili VE Edebiyatı Öğretmenimiz Halil ÇOLAK'ı tebrik ederiz. Hediye takdimi için İl Milli Eğitim Şube Müdürümüz Rıdvan ACAR'a ve Sağlık Müdürlüğü görevlilerine de teşekkür ederiz.

Kadın Sanat ve Zanaat temalı resim yarışmamıza katılımlarınızı bekliyoruz

Ock

Hamur Teknikleri dersinde çırpılarak yapılan hamurlar modülünden öğrencilerimizin performans değerlendirmesi yarışma düzenlenerek yapılmıştır. Yarışmada başarılı gelen birinci ikinci ve üçüncü olan öğrencilerimize hediyeler verilmiştir. Katılımlarından Dolayı jüri üyelerine teşekkür ediyoruz.

Kas

9. Sınıflar arasında Siyer-i Nebi yarışması yapıldı. Birinci olan 9-F sınıfına ödülleri ders öğretmenleri tarafından verildi.

Nis

18 Nisan 2019 perşembe günü Devlet Hatun MTAL konferans salonunda tüm 9.sınıf şubelerinin katıldığı bilgi yarışması düzenlenmiştir.

9-A sınıfı birinciliği kazanmıştır. Tebrik ederiz.

Nis

Okulumuz Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı öğrencisi Hatice Pınar ŞEKER, Kıbrıs Üniversitesinin düzenlediği "Ders de çalışırım, Yemek de yaparım" yarışmasında tatlı, pasta, kurabiye dalında finale yükseldi.

Bu başarıyı elde etmesi için tüm destekleyenlere teşekkür ederiz.

Öğrencilerimiz yarışmanın finali için Kıbrıs´a gidip hem okulumuzu hemde Kütahya´yı en iyi şekilde temsil edecektir.

Yarışma sonunda şampiyon olarak dönebilmesi için desteklerinizi ve dualarınızı bekliyoruz.

YARIŞMANIN AYRINTILARINI KIBRIS ÜNİVERSTİTESİ´NİN AŞAĞIDAKİ WEB BAĞLANTISINDA BULABİLİRSİNİZ

16. Uluslarası İstanbul Gastronomi Festivali adıyla düzenlenen yemek yarışmasına Devlet Hatun MTAL Yiyecek İçecek Hizmetleri öğrencilerimiz iki kategoride katılarak dünya 2.´si olarak Gümüş Madalya kazanmışlardır.

Öğrencilerimizin yetişmesinde emeği geçen alan öğretmenlerimiz Semra BATMAN, Emre SİLAY, Ayşenur YEŞİL KUTLUĞ´a teşekkür ederek başarılarının artarak devam etmesini diliyoruz.